Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2008 13:12 - Новите световни господари
Автор: bigscorpion Категория: Изкуство   
Прочетен: 458 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.11.2008 12:51


 

ДОКЛАД ЛОРДОВЕТЕ 02.11.2008 ГОДИНА

на графа на София

  Всяка прилика с деиствителни лица и събиттия е случаина !

    Уважаеми членове , след като вече и медийте започнаха да коментират някой неща от бъдещето който предполагахме от години . Сега може слободно да обсъдим нещата в нета без секретността . Както вече се спомена и в медиите новите световни лидери до 20 години ще са Русия , Индия и Китай .  Както ние знаем те са сключили военен пакт за взаимна защита на интересите .

    Нашите цели трябва да са  да направим така , че да може хората да живеят достоино и добре . Трябва да внедрим наши хора в управлението на тези страни . Както знаем  каквото и да направи запада е писано те да поемат контрола над света . Трябва много да внимаваме с кой  извънземни цивилизаций се договарят и за какво и какса решили да процедират с населението на Земята . Както изглежда  извънземният съюз на скарабеи губи позиции тук което те не могат да си позволят . Колкото и да сме се борили с тях . Сега се налага дори да си сътрудничим , за да не доидат и по-лоши  господари .

     Всички знаем  , че Скарабеи няма да се спрат пред нищо за да си запазят позициите си на Земята и да я покорят , а ние не можем да допуснем това . Но един познат враг е по-добре от  непознат . Според тълкователи на Нострадамус бъдещият Американски президент  Обама  ще бъде убит на поста си и това ще се използва като предтекст за започване на ширикомащабна война на земята от  подчинените на Скарабей . Както и ни предопредиха тълкователите на съобщенята в житните кръгове .

        Знаем , че организацийте контролиращи Американското правителство и борещи се за тотален контрол  над севта скоро са се срещнали и наша първостепенна задача е да разберем какъв план за действие са приели в сегашната  севтовна ситуация .

         Трябва да продължим с изготвянето на планове за енергиина свобода и запазване на околната среда . Не бива да допускаме лошият варянт в предсказанята да се збъдне и да оцелеят само малка част от човечеството под диктатура . Знам , че това е сложно в този момент когато 2 супер сили се борят за контрол над земята . Но не бива да допуснем нито тайната каста скрита зад Американското правителсство  да контролира света за своя облага , нито източния съюз Русия , Индия , Китай да го контролират . Имаме шанс докато е рано да се споразумеем с източният съюз да станата велик  гарант за равенство м/у хората , възхот на науката и изкуствата на земята и да направим , така че човечеството да навлезе в златна ера .  Да изкореним бедноста и плановете на някои среди и други  цивилизаций да контролират земята . Трябва да спасим човечеството от предсказаното мрачно бъдеще и да предотвартим възможноста за избухване на трета светова война .  Моето предложение е като почетен прецедател към съвета е да предложим на източния съюз  да получат земята и да бъдат гарант за мир , честност равенство и научни постижения за  благоденствие за всички, не само за отделни среди .  Предвид ситуацията и това , че имат могъщ противник в лицето на Скарабеи , сматам , че биха се съгласили да следват нашите планове  за Земята и да ни оставт ние да договорим , неотралитета на планетата ни спрямо другите космически цивилизаций , още повече , че ако ние договорим не намеса на чуждо планетни сили в бъдещ конфликт  източният пакт ще има  усезаемо военно преимущество като  ракетна и подводна сила от страна на Русия , човеко сила от страна на Китай и със  съюзник като Инддия севта може лесно да бъде покорен .  Да се въведат алтернативни соларни технологии за енергия и да се мисли за космическо заселване  и земната цивилизация  да се превърне в оазис на спокоиствие в морето от космически конфликти и с помоща на галактическият съюз и договорките с другите цивилизации да гарантираме нашата независимост .

         Вазлагам на Лордовете и членовете на Източен Скорпион да изготвят докладаи как да се постигнат тези цели и как да се запази човечеството .  Всеки в своя ресор да работи да обменя имформация по скритите канали за постигането на тези цели . За да може поколението на кристалите да почне да гради света и да спре поколениети индиго (от което още се раждат хора ) в неговата самоубиствена мисия за унищожение на света . Скъпи  Кристали подгответесе  за момента в който , ще трябва да се борим за да спасим планетата си .

 Граф Иван П. Александров граф на софия . За контакти смен използваите каналния ред за да не разкрият и вас и организацията ни . Нека знаят само за мен  пък да видим дали ще са готови за конфронтация с галактическият съюз и наблюдателите ако се опитат да ме спрат .

Иван П. Александров граф на София.  02.11.2008 година



Тагове:   новите,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bigscorpion
Категория: Други
Прочетен: 251228
Постинги: 261
Коментари: 109
Гласове: 162
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930