Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2017 16:52 - Какво е вселената? Защо е ясно, че има мулти вселени?
Автор: bigscorpion Категория: Технологии   
Прочетен: 1120 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
         Какво е вселената? Защо е ясно, че има мулти вселени?

 

     Всички знаем от къде тръгва вселената. От големият взрив преди около 13-14 милиярда години. Тук обаче нещата се разделят на няколко плоскости, всички неимуверно свързани с теорята за мултивселените. В този научен труд, разказ ще разгледам най-вероятните от тях, основните 2 а може би 3. Зависи от гледната точка.

     Ще започна с фазите на съществуване и измеренията, които в никакъв случай не противоречат с основните 2 твърдения за  произхода да вселената. На някои хора от вас ви се е случвало да сънувате реалистични сънища. Това може да е игра на мозъка, НО! Може и да виждате живота си в друго измерение. Основно всички знаем, че измерения означава на нашето място по нашето време, да съществува паралелно нещо всвлена свят където ние  сме почти въщите но с леки разлики. Това е много възможно защото някой от нас имат реалистични сънища, примерно че са в друга вселена място себеси. Това може да се получава защото на тамушното ни аз му е омръзнал живота и  настройката на пси вълните позволява ние да се озовем в неговата, нейната глава с нащия мозък да видим живота там. Основния въпрос който ме вълнова е може ли подобна размяна трансвер да стане постоянна или да се задържи за по-дълго? Ако някой знае нещо по този въпрос би било хубаво да се свърже с мен автора и да обсъдим този въпрос и работата по тази тема. Много е възможно същества от екзотични вселени и сега да преминават през нас  в други измерения но ние да не ги усещаме и виждаме , защото са на друга материялна честота на трептение  на частиците материя, не съвпадаща с нашата. Най-лесно си го представете честотите като радио.  По едно и също време във въздуха се носят радиочестотите на десетки радиостанции паралелно.  Така е си с различните измерения  съществуват  едновременно и паралелно. Щом с радио честотите може то значи и с различните измерения и фази може.  Сами може да потърсите информация как защо, различните учени са правили различни опити и имат различни теоретични доказателства за измеренията.  Мойте са това с радио вълните сънищата и сама интуиция която ми подсказва и ме кара да пиша за това като безспорна истина.

 

        Основната ми теза за това къкво всъщност е вселената и защо има мулти вселение е: Да разгледаме вселената като един гигански ядрен взрив на атомна бомба. На езика на обикновенния човек да докажем теоритично това е лесно. Както при атомния взрив всичко се разширява неимоверно бързо. КАТО ТУК ДА ВМЕТНА НАШАТА ВСЕЛЕНА НЕ Е ЦЯЛАТА АТОМНА ЕКСПЛОЗИЯ.  Нашата вселена големия взрив е само един атом от мега вселената. Останалите мултивселени са останалите атоми и при тях е почти същото като при нас. УЧЕНИТЕ ТРЯБВА ДА РАЗГЛЕЖДАТ ВСЕЛЕНАТА КАТО 1 АТОМ  ОТ  МЕГА ВСЕЛЕНАТА!  Виждаме атомния строеж във всичко както в нашите атоми, така в нашата слънчева система с основен протон слънцето и много електрони планетите, също така и планетата като протон и луните като електрони. На по-голямо ниво галактиките като основен протон черните дупки в центъра като протон и слънчевите системи като електрони и неутрони.  Но все пак защо като атомна експлозия. Да започнем от взривното начало на вселената  как бързо се е разпространила и развила. Второто е огромното количество радияция която има , радияцията излъчвана от звездите  както и от самата тъмна материя. Дали наистина радияцията от нашата вселена е смъртоносна и в мега вселената?! Сигурно  Защото е в таккива количества, че се излъчва много. Както на 1-2 атома плутоний или уран  те са толкова малки но толкова смъртоносни за нас. Освен това черните дупки при обработката на постоянно влизащата в тях материя се отделят огромни количества радияция, а никой не знае къде отива тази радияция и къде водят самите черни дупки. Може да водят към бели дупки в нашата вселена или в друга , а може и да се отделят като енергия във мега вселената. В крайна сметка черните дупки ще погълната цялата светла материя и ще остане само тъмната мтерия която те не погклъщат. Дали излъчват антиматерия или не. Най-вероятното е че анти матерята е просто друг вид материя в мегавселената и наистина съществува и когато нашата вселена се свие или разтегли толкова, че и тъмната материя да не запълва пространствата а тъмната енергия да неможе да я държи тогава ще навлезе антиматерятя при материята и ще стане нещо  много по различно. Естествено това не изключва да сме компютърна симулация  на ядрена експлозия, но е малко вероятно.

     Ще се върна на черните дупки и техния еквивалент червеевите дупки. Нормално е според нашите физични закони да има отклонения и да има разлики във физиката ние знаем едва една песачинка от огромния морски бряг на знанията за вселената.  Нормално е през червеева дупка да може да се прескача през пространството и дори времето. Това става посредство минаване през други измерения или през така наречената под вселена която може би е външната обвивка на нашия разширяващ се ато вселена.Дори можем да говорим за преминаване през мега вселената. Та ние сме просто едни частици от един атом. Та ние откриваме все по-малки частици неутрини, хикс бозон и така до безкрайност. Нима сте забравили времената когато атома е смятан за най-малката частица.

   

        Друга теза за това какво всъщност е вселената  е тезата за това, че вселената е един гигански жив организъм или по точно да сме част от един жив организъм. Това би означавало, че разширението на вселената е всъщност разтежа на този организъм или на кледка която е част от този организъм. Тук няма пак да се повтарям как  черните дупки са като ядро на кледката а останалото от галактиката като други части и плазма, а тъмната материя е това което запълва между клетките.  Само ще кажа, че има 2 вариянта хората да са полезни бактерии освояващи енергията  от не живите части или като вирус убиващ  живия организъм както убиваме природата. Но ако сме вирурс не се знае живият организъм кога ще вземе антивирусно което ще дойде като нещо голямо и ние ще изчезнем за миг.

 

     Не зная до колко вярвате, но всичките тези знания може да са заложени от господ в първата частица ДНК зада може да еволюира и днес и в бъдеюе единици като мен и някой от вас да го усещат и знаят от нищото да искат да имат начини да го докажат.

 

 

 

05.10.2017 год. София                                                                  Иван П. Александров




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bigscorpion
Категория: Други
Прочетен: 250549
Постинги: 261
Коментари: 109
Гласове: 162
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031