Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2022 13:57 - Изчезващ вид ли е човечеството?
Автор: bigscorpion Категория: Други   
Прочетен: 1303 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
           Изчезващ вид ли е     човечеството? 

 

Глава 2:

 Земята като жив организъм.

 

  Възможно ли е наистина земята да е един голям жив организъм като планета , да е същество?

  Най-силното доказателство е глобалното затопляне. Да дам пример с нас хората. И ние вдигаме температура когато сме болни или при по-голямо физическо натоварване.   Ще кажете да но на земята за разлика от нас живеят  милиони видове.  И в нас живеят хиляди видове полезни бактерий.  Такаче по какво се различаваме и за нас земята е всичко, целият свят. И за бактрерийте ние сме целият свят.  Глобалното затопляне и промените в климата не са ли признак за заболяване на  организма на планетата.

   Глупости говоря нали. Ето нещо научно. През последните години , Редица международни учени. Успешно изследваха по цялата планета подземната мицелова мрежа!  Мицел означава вид гъба. С множесто тестове доказаха връзката между дърветата, посредством подземна мицелова мрежа. Беше доказано, че гората е цялосте свързан организъм. Гората мисли! Не не буквално като нас, а много по забавено във времето. Буквал изследвания показаха как: Сибир, Амазонка,  вечно зелените гори в азия  са цялостен организъм.

     Замислете се не е сложно да се приеме, че самата планета родила живота, на някакъв етап е станала едно цяломислещо живо същество.

    Възможно ли е вдигането на температурата на планетата в следствие на човешката дейност. Да е и признак за заболяване на планетата?  Естествено, че да.

    Някой веднага ще се заядът. Че твърдя, че щом заради хората се вдига температурата хората са вирус.  НЕ, НЕ СМЕ ВИРУС.  Да погледнем, какво би било мястото на хората ако земята е жив организъм.  Ние сме на върхът на хранителната верига, именно сега в 21 век осъзнаваме, че всички гори , всички разстения по земята са свързани в една мицелова и мицело-феромонна мрежа. А посредством  разтенията и всички живи организми на планетата. Какво е мрежата? Мозъкът на планетата. Ние размътваме мозъка на планетата, унищожавайки част от тази мрежа. Кое друго размътва мозъка, на един човек освен вирус? Естествено както и при всички организми това е размножаването. Хормоните от размножаването. 

   Ние сме начинът на размножаване на земята.  Защо мисля така ли? Не сме външен фактор за да сме вирус. Ние сме естестено получил се доминиращ вид на планетата. Както при повечето живи организми половата зрялост на организма достига след време, така и на земята ние сме се появили след време.

   Нещо обаче се е объркало, съседните Венера и Марс, не са имали своят шанс. Венера със свойте парникови газове гореща непригодна за живот.  И да е имало цивилизация там всичко е изчезнало  пд натиска на налягамето и температурата изчезнали. Марс леден но готов да се събуди за нов живот, от нас зависи да го върнем към живота защото е бил твърде слаб и е изгубил  способноста за живот рано.

    И ако ние хората, с дружни усилия пренесем живота си на други планети, ще пренесем и мрежата със всичките и милиони години еволюция. Съответно ако планетите там оживеят и се създаде мрежа.  На какво ще е способна тази мрежа  превръщаки планетата в жив организъм. Та ние едва я открихме. Тя може да е способна да изпраща  съобщение енергия, на другият край на галактиката като мисъл. Даже може земята вече да е изпратила съобщение за помощ, но в планетарен мащаб това да са хиляди години. 

  Не знаем, какви биха били  способностите на подобен организъм.  Погледнете го така. Да не сме вирус. Иска да се размножи. Какво прави подканя ни да напуснем планетата или поне част от нас с мрежата. Бури, урагани, земетресения, изригвния на вулкани..., вируси.

 Поради някъква причина сме заседнали от 60 години в космологията.   Но погледнете го така ние убиваме земята. Ако смевирус убиваме гостоприемикът. Ако сме средство за размножаване. Пак прекалено много хормони. И можем да убием планетата.

   Какво ни остава? Космосът,да насочим усилията си там. И същевременно да се стараме планетата да се затопля по бавно. 

 Имало е и други масови измирания на планетата. В крайна сметка ако не вършим работа ще си отидем каквто много други видове властвали преди нас на планетата.

   Какво ни спира? Това е друг въпрос поради някаква причина технологичния напредък на човечеството е замял. И в космоса ни няма. Всякъш някакъв вирус чужда сила  ни е спряла цялата земя да мисли да се развива. Как ни контролира? Чрез правителствата ли? Или още може да контролира как да се развива мозъка как да мисли или не мисли.  Помните ли в увода „ ... Е можех по друг начин да реагирам тогава, ама какво ми стана? „  Через обекти  тук на планетата, или от милиони километри в космоса.  Може дори друга мицелова мрежа вече да се е размножила и дори да може да въздейства на земната.

     Забелязвате ли хората страното им държание на моменти. А това у себе си? Можете ли да си го обясните? Без да се самозалъгвате. Реално и на 100% сигурно и вярно обяснение?!  Преди години хората не са били такива не го помните да е бил така живота. И от други места стего чували с напредването на технологиите не само в соц страни.  Можете ли да си го обясните? Ами малките странности в определени моменти?  

  Как става с къкво ни въздействат на мозъка? Тук на земята ли е помага ли им някой? Или е от космоса?

  Не е ли възможно в космоса да има и приятелски мицели роднини на земята  и вражески? И сега един такъв да успява да повлияе  и на самите вас. Да сте усетили тези моменто? Замисляте ли се за тях, необяснимите? 

 Да господ ни е създал, но как създал е вселената, живота. Да създал е вселената, да и живота.  А не е ли възможно ако не мислим в силизираното обяснение да си представим, че  и дявола е създал живот адски враждебни към нас мрежи. 

  И пак какво ни спира, да се развиваме?  Не знам вие кажете?  Бъговете в системата несте ли забелязали? Аз самият даже при някой магнитни бури  мисля по лесно и всякъш мозъкт ми се отваря и си отпочива. Е винаги може и дате изкара нещо извън равновесие. 

   Та моментите в който ви е странно че несте го измислили по друг начин или сте реагирали така?????  Ако човечеството цялостно не мисликакто трябва и всякъш, някой с нещо успява да достигне до главоте на всичко и да подтисне мисленето.

     Ако е така наша работа е да намерим и спрем, това което пречи на земята да мисли. И да го спрем.  Независимо дали вярваме в бог или че сме, еволюция на земята да продължи и да се размножи е наша работа да засели мосмоса.  Ако бог ни е създал защото има нужда от нашите невинни души  да защитава рая трябва да се развием и направим и други планети обитаеми и да се множим както е казал. А ако  сме еволюция явно за да може да оздравее земята освен грижи може да има от други мицелови мрежи с който да общува. 

 Наш дълг е да мислим нормално и когато хванем малките ... да знаем, че нещо не е наред. А когато и все почесто го виждате и придругие, тогава не е наред за всичко.  Да търсим причината, да търсим решения, да....

 

 

08.12.2022 година  

 Иван П. Александров




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bigscorpion
Категория: Други
Прочетен: 251061
Постинги: 261
Коментари: 109
Гласове: 162
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930