Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2016 17:10 - в навечерието
Автор: bigscorpion Категория: Регионални   
Прочетен: 658 Коментари: 0 Гласове:
0



              В навечерието

 

     На вън беше много студено, облачно  и сиво-синкаво. Беше началото на 2016 год. През изминалата 2015-та  всякаш нещата бяха почнали да се подреждат, работа владеене на полужението, а на външно политически братска Русия макари и голямата пропаганда имаше успехи. Правителството на Бойко Борисов в българия трупаше не успехи  и все повече губеше доверие ,макар платените про западни медии да твърдяха обратното. Лятото тя се беше появила отново  и се беше зарекла ,че спира дрогата ,но на следващия ден изчезна. Доста нерви съсипа но да се оправя имаше пари. Намираха се и момичета да се плати за една... Решен да отмастя, ходех по протести на пацицисти и леви политически сили  които се бореха заспиране на воените действия по света и не позволяване нато да разположи в България танкове и тежко въоражение. Бях оратор гордеех се със себе си.

      Работата беше все по изнервена шефа ме товареше със все повече отговорности, но издържах. Бях акривен във фейсбук, опитвах се да се боря с троловете и мощната анти руска кампания по света. Борех се споделях факти и кадри от донецка и луганска република които след  държавния преврат в  Украйна режиха да се отделят и разграничат от фашиското правителство и десен сектор борещи се украйна да влезе в нато и еврпейският съюз.жертвите бяха много мъчно ми беше за тях. Още преди да се включа в последните няколко протеста  бях активен за борец за свобода и безпартиен.В опит да изкарат Русия лоша унищожиха самолет, но колкото и западните медии да твърдяха ,че е Русия истината се виждаше.

   На няколкото протеста на който бях ми дадоха думата и изказах много истини за световната конспирация за правителството в сянка ,как чрез парите контролират света. Казвах  истини и се борех  дори си вярвах ,че един човек с думи може да промени света ,както е успял великия Чегевара. Макар  и много българи да не обичаха гърците  защотото те ни имаха за втора ръка хора, ги подкрепих в тяхното охи в тяхното творене на историята. Получаваха се природни феномети макар и малко.

    Но защо ви казвам всичко това ли? Защото в света няма нищо случайно. Да се върнем в този студен втори януари когато нещата почват да стават забележими за по наблюдателните в какво навечерие сме.Но още малко пред история тя пак се беше появила и изчезнала с наркомана Миро. Шефа и наркоманизираното му синче  се збиха и така ме докараха до пълно нервно изтущение. И аз излязох от сцената и свера за 1 месц. Всичко ми беше дошло твърде много!

    През този 1 месец месните избори баха минали  ,не и без фалшификации и измами от управлявашите партии. После неколко дни след това тя звънна , бях на лекарстваконтролирах полужението поставих и условия  имах месец да разбера дали шефа ми ще ме премести на по спокоина длъжност или ще ме освободи. Като на края се оказа че Драго е неблагодарник и ме освободи. Обещетение за причинените морални щети не получих дори и синволично, за отпуската  да ми я плати трябваше да стигна до заплахи със съд. На пръв поглед след всичко описано съм обикновен човек, но никой не се ражда герой борец или творец на не обикновенни неща.Той се превръща в такъе като живота и насоките му го поведт на там. Та именно за това ви разказах това.

   Но какво се случи през тези 2 месеца птеди този студен самотен януарски де в който всякъш времето бе спряло някъде в началото на деведесетте години. Стана Сирия.  Русия се беше намесила и водеше пълномащабна акция в подкрепа на законното сириско правителство. САЩ е критикуваха. Държавната ни пурка Росица заговори за Хибридна интернет война и направо си обяви воина индиректно на Русия. Преди това обаче руският президент пред ООН поиска създаване на международна коалиция срещу ислямска държава. Америка се опита да скрие водещата роля на Русия  и на спасителя на света Владимир Путин, който водеше борбата от името на онеправданите. Точно когато започваше речта му пред ООН, НАСА беше нарочила пресконференция  за уж сензционо откритие,което се оказ че вече се знае че има вода на Марс. После и Обама говори разногалсия та по принципно общата позиция за борба с ИДИЛ проличаха. В седмиците по нататека с Руските успехи западните критики валяха ,че Русия не бомндира терористи а умерена опозиция на Асад.

     В края на годината  обаче стана интересно ,започнха от НАТО да върприемат  Хибридната война  на плевела ни президент.  Излизаха все повече статии за руската воена мощ и колко е по голяма от американската ,а самата америка беше в шах защото без Крим нямаха шансове да нанесът безответен ядрен удар по цяла Русия. Излизаха предсказания на българската светица Ванга за случващото се и как то е прелюдие към 3та световна война. Също така излязоха и предсказания на Нострадамус, за същото, на други предсказания също, та дори и текстове от библията. Тези воени действия и природни бедствия стават все по често както са предсказани и това е обезпокоително. Даже наса обяви че през тази 2016 г. се ощакват бури и климатични аномалии  причинени от Ел Нинйо. Слухове за война в Турция как райони обявяват автономия и това ,че Турция свали в Сирия руски самолет подсилват нещата.

     Вижда се че света върви към страшният съд как Турция подкрепя терористите с който уж се бие от ислямска държава терористичните атентати във Франция .... Случвало се е преди ще се случи отново.

    Защо смятам ,че страшния съд наближава или ,апокалипсиса  или както искате го наречете. Аз все почесто предусещам събитията за време напред ,все по често имам чувството на дежаву. А както е извесно преди  да се роди човек  господ му разказва живота ,после  при раждането 1 ангел го удрвя през устата и човек забравя всичко ,но това че помня все повече и все по честото дежаву усещането ,че ще стане нещо е все по близко.  Да войните природните бедствия ядрената криза  тепърва предстоят ,а защо не и астереойд и извън земни може би .Тази година и близките ще се случат много неща. Според мен е тази година  и си мисля че сега е 7525 година според прабългарския календар последната година макар да се твърди ,че е 7522 ами нулевите 2 къде ги забравяте? Защо според вас се казва краят на дните? Защото на земята ще наступи вечен или много дълготраен мрак. Колко неща са способни да го проичинят. Ядрена зима било от война супер вулкан астереоид ... да ще има много природни аномалии и земетресеня и вулкани може би  и войната предстои.всяка прилика с действителни лица и събития е случайна.

 

Иван П. Алексндров 02.01.2016 г 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bigscorpion
Категория: Други
Прочетен: 251165
Постинги: 261
Коментари: 109
Гласове: 162
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930