Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2013 19:12 - ДОКЛАД ЛОРДОВЕТЕ 17.09.2013Г. ПРИЕМ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ...
Автор: bigscorpion Категория: Политика   
Прочетен: 2310 Коментари: 2 Гласове:
-2



 Доклад лордовете 17.09.2013г.

прием на нови членове и търсене на желаещи.специялно  окупираи и анонимните стават почитни членове ако пожелаят.

 

Първо бих искал да поздравя всички Лордове с успеха който постигнаха със забавянето и спирането на американската военна кампания в Сирия и блиския изток. Осевн лордовете бих поздравил и някой цивилни и политици за този успех.

  Като успех бих окачествил и това ,че макар и потулено се разкри американската програма за подслушване на хората по света. Както и хакерските им служби за следене в интернет. Макар и краткотраен и минимален успеха си струваше. Поне част от хората разбраха истината. И все пак къкво е истината хората разбраха ,че америка сама си срина световния търговски център преди години ,но още много хора не го вярват а меийте го крият.

  Специялни поздрави  на отдела за планетарна защита, че се опитват да намерят нови членове,защото знаят,че лордовете сме малко. Тяхната решимост ни доведе до мисълта да  включим точки ра реформи в дневния ред на Лордовете. 

     Истината, е че, сме слаби и аз като ваш ръководител съм слаб. Липсата на стабилан работа и най-вече на свесна приятелка ме направиха толкова слаб,но всяко зло за добро. Това ми даде време да преусмисля реформите в лордовете. Да изградя новите стратегий за борба и новите цели и да ги направя все по постижими.

   Ето и решенята но лордовете от последното заседание:

   Първо по заслуги водачите и членовете на Окупирай и Анонинмните стават почитни членове на Лордовете ако пожелаят. При контакт с ръководството  ще и бъде обяснето стратегята и ще бъдат преити за членове. Много се надяваме чрез тях да се набавят нови членове и контакти за постигане на определени цели, защото знаем ,че и те като нас са борци за свобода и справедливост. Много надежди възлагам анонимните да приемат поканата ни за членство и да ни помогнат с набирането на членове,финансови инжекций и най-вече технческа и интернет подкрепа за постигане на целитени за разпространяване на посланята ни и достигането ни до необходима имформация с която да можем да променим мрачното бъдеще надвиснало над човечеството. Но дори и дане приемат поканата ни самите им действия когато ударят където трябва и достигнат до медийте са си успех заради който заслужават нашето възхищение.

   Второ. Бих искал да поздравим саийта луикилийкс за публикуваните секретни данни до сега и да ги подканим създателите и тези които ги имформират за нови по-голями усехи и да им кажем ,че при нов голям успех и пробив в борбата им за свободана словото и демокрация и те ще получат покана за членство в Лордовете ако я пожелаят.

    Трето. Остро се осъждат медийте ,че не пускат имформацийте за протестите в Мексико, Аржентина, Ромъния, Сирия( подкрепяща президента си) Турция,  Гърция , Египед и Либия( като при последните 2 запада и НСР се намесиха и го направиха така)

    Четвърто, но не и по важност. Осъждаме грубата сила изпослзвна в Мексико,Турция и Египед за да се потушат безредиците. Това ,че дори и тка полицията не се справи ни дава надежда на гражданското общество се бори. Америка бе принудена да използв оръжията си за влияние на климата за да предизвика тайфун и ураган  за да прибере протестиращите хота в граничнас нея държава. Което грубо погазва женевската конвенция и междунардоните норми за използване на оръжия за масово поразяване. Надяваме се някой да успее да ни предостави доказателства за това за да ги покажем на широката общественост и призовавам членовете на лордовете да работят за това. И да кажа ,че предоставилия тази имформация ако пожелае става доживотен  почетен член на лордовете.

    Пето поздравяваме Ромъния и населението и ,че не се стренаха от ХАРП и сеизмичнитеоръжия с който напомнят с леки земетресеня в България,че ги имат. Поздравяваме ги ,че се борят за спиране на концесийте за добив на злато и сребро от земите им.

   Шесто грубо осъждаме използването на ХАРП като сеизмично оръжие за сплашване на европа ,акмоли ако бъде използвано като оръжие за масово поразяване. Както правят с ХАРП и оръживта им за контрол над климата.

 И последно седмо,но изключително важно. Има данни ,че америка се готви да използва ядрено и химическо оръжие  над своя или съюзна теритотия за измислен псевдоатентат,който може да им даде повот те да използват  ядрено оръжие другаде и да разпали трета световна война. Тази имформация трябва да достигне световната общественост и на всяка цена това да бъде предотвъртено. Тези който успеят стават мъченици и световни герои и също ако пожелаят и уцелет са поканени за почетни членове на Лордовете. Макар ,че това може да не спре америка да започне трета световна война може да я забави достатачно.

  Надявам се някой хакер да направи американския ядрен арсенал неизползваем за дълго време с някой компютърен проблем.

 

ДУХ АКАД, ГРАФ НА СОФИЯ,ПЧЕТЕН ПРЕЦЕДАТЕЛ НА ЛОРДОВЕТЕ.

 

 

 

ИВАН П. АЛЕКСАНДРОВ, 17.09.2013Г. СОФИЯ.




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. josarian - ВЗЕМИ ДА СЕ НАУЧИШ НА ЧЕТМО И ПИСМО ПРЕДИ ДА МИ ДОКЛАДВАШ БЕ, НЕГРАМОТНИКО:)
17.09.2013 19:42
И АКО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА БЪЛВАШ ПОДОБНА СЛОВЕСНА ДИАРИЯ ЩЕ ТИ ПРАТЯ ЕДНО ЗАМЕТРЕСНИЕ ПО ХААРП, ЕДНА ТРЕСКА ПО КЕМТРЕЙЛС, КАКТО И НЯКОЛКО УРАГАНА ПО FEDEX:)))
цитирай
2. djovana38 - Нещо му хлопа!
18.09.2013 11:17
Как може да се излагаш не само с толкова грешки! Да не си самоук бе човек?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bigscorpion
Категория: Други
Прочетен: 250569
Постинги: 261
Коментари: 109
Гласове: 162
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031