Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2013 16:14 - гражданска война. време за обрат
Автор: bigscorpion Категория: Политика   
Прочетен: 1238 Коментари: 0 Гласове:
0



 Гражданска война. Времето за обрат.

 

 

Някъде в бъдещето в един от поробените оцелияли полуавтономни  градове.

-       Какво има дядо?

-        Седни момичето ми. Утре губим и последната нотка свобода когато включат системата за компютърен контрол и при нас.

-        Знма дядо, но ще е борим до последно.

-       Неможеш да се бориш срещу световното правителство и търговците на роби.  Времето за това е отминало.

-       Но къкво да направя да се предадем ли.

-       Не чуи исторята и я помни нека се помни от хората и когато бъде създадена  машина на времето  трябва да се върнете преди времето за обрат да е свършило. Да се промъкнете през системата  и да се върне преди вемето за обрат да е свършило

-       Добре.

-       Знаеш ли как е започнало световното правителство?

-       Да дядо. През 17 и 18 век религиозната каста извесна като вяра  контролирала вета заедно с военната каста и структури на властта тогава ( царските семеиста ви съновноците им ) се обединили и решили идеалния план за света, как да си го разпределят.  Идеалният план е земята да енаселена от 1 000 000 000  души.

-        Но как можело да се постиге това?

-       Да можело  те контролирали малки части от европа и блиския исток.  Измислили начин да се вклиняват във власта на определени територий и хора. Така се и опитали да сторят, но не съвсем на места останали свободни или автономни. Загубили дори контрола над блиския изток до средата на 20 век. През 19  век поради силната държавническа структура на стария континент се зместили в америка ,като запазили и голяма част от структурите си и влияниети си над европа. По време на първата световна война засилили влианието си над европа и в структорите си в америка. През 2рата световна война се оитали да се вклинят в нациските рганизации ,но не успяли напълно и за това със задокеанската си мощ  се проявили като освободители и така поели огромна част от контрола над америка и европа. Президента Кенеди се опитал  да промени това макар и произлязъл от техните структури,  тогава те го убили и поели целия контрол над САЩ. Преборили опунентите си в европа и печелели вътре-организационните си битки така свалили социялизма който те подтикнали и започнали да контролират властта усезаемо над Америка Европа дори в части на азия и Русия.

-       Тогава са били още слаби и не е имало смисъл да ги борят.

-       Да дядо. Но с измисленатаси система в ООН, световната банка и контрола им над финансите  бързо установили контрол над развития свят и направили хората финансови роби. Понеже от рано се заели с контрола над медийте и интернет манипулирали имформацията и превръщали хората в работници зомби. Пускали болести, накотици,  и властта, и престъпността. И така завзели света и го  направили днешния му подреден вид.

-        Това ви учат в училище, но има и друго. През 2012 и 2013 нещата са можели да бъдат променени. Тогава водача лолордовете духІакад, граф на софия  се е борел и е пишел свободно слово. Тогава ако е имал ресурси да ги спре е можел, но структурата на лордовете е била слаба,никой не е знаел другия  член за сигурност и братските им организаций от анонимните окупирай, не са се намесили заено с други да ги спрат. Само руското крило на световното правителство е спрало за момент атаката над Сирия, америка е искала влияние там и в иран и с измислени факти за ядрени и химически оръжия и измислени териристични атентати е започнала война с Иран,Сирия и са се намешали всички велики сили.Тогава преди това и в началото на световната война е било времето за обрат. По света са се водели граждански войни в България, Турция,Русия, Аржентина, Мексико, Египед , Сирия и други държави е имало  граждански протести и безредие. Но медийте са го криели доколкото могат.Тогава е можело да се промени финансовата обстановка да се спре власта на банките обезценяванет и  властта на парите и оръжията, но малко хора са знаели. Тези който са знели са се опитвали нй-силните от тях лордовете чийто свободи защитавхме преди да се предадем миналата седмица са били най-силните, но поради липсата на пари и жена в дух-акад,граф на софия той е бил слаб и се е борел и за собстевното си оцеляване и да намери  сили за бора и не е повел  хората на битка. Най- фрапиращо е спирането на безредието в Мексико с ураган и тайфун контролирани от америка. Земетресенията който са предизвиквали са държали България и европа в подчинение без гражданите да знаят, дори малкото  несъгласни са се огъвали пред контрола над природата на земята.

-       Ами Дух-акад?

-       Той е бил бачкатор без власт,без достатачно пари да усъществи това което е знаел ,че може да спаси света.

-       За това ли направи тази машина да прави оригинални пари и документ за началото на 21 век?

-       Да.  Ако някога задействаме машината на времето да се върне някой да успее да го подкрепи и да използват времето за обрат. Защото сега вече е късно.

-       Какво мислиш ,че ще стане?

-       Според мен имат извънземни господари и щом утре влезнат в града ни  и ни превземат те ще дойдат и човечеството ще стане робско.

-       Дядо това са глупости извънземни измишлйотини.

-       Дори и да няма извън земни ние пак ставаме излишни роби и ще ни стопят и асимилират.

-       За съжаление дядо си прав.

 

На другия ден последния свободен земен град пада  и земята влиза в робство до голямото изтребление и 2рат световна гражданска война.

 

 16.09.2013 год 16:11 часа София, България

 

Иван П. Александров.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bigscorpion
Категория: Други
Прочетен: 250563
Постинги: 261
Коментари: 109
Гласове: 162
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031