Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2013 13:05 - доклад лордовете25.01.2013
Автор: bigscorpion Категория: Политика   
Прочетен: 735 Коментари: 0 Гласове:
0



 Доклад Лордовете 25.01.2013 г.

Изявление на графа на софия почетен прецедател и създател на лордовете.

Дами и господа. Лордове , причините за това изявление са няколко. Пълния провал на дейностите на лордовете поради бездествие от няколко месеца. Най-лошото е че сродните ни приятелски организаций на анонимните, движението окупираи и няколкото други оцеляли чатично организаций борещи се за справедливост и свобода също бездействат,поради какви причини незнам. През това време организаций като Билдемберг груп работещи за новия световен ред и постигането на столетния им планза контрол над човечеството работят с пълни темпове и нанасят свойте пораженя посвета постигайки стъпка по стъпка това към което се стремят. Даже в някои организаций които умишлено не споменавам са започнали задколисни борби за власт. Но за това и за още няколко неща сега ще говоря малко по –подробно.
Да започнем с нас. През последните месеци няма предприети почти никакви мерки,за разкриване на плановете ,на световното правителство. Няма абсолютно никакви действия по предотвартяването им. За наш късмет предишни действи на организацията все още оказвт влияние и забавят действията им. Понесохме и голяма загуба в България и в америка загубихме наши членове който бяха готови да разкрият данни и да окажат влияние на широката общественост и за първи път да нанесът сериозни щети и да забавят действията им. В България човекът и семеистото му бяха заличени и омаскарени. В Америка просто изчезнаха. Правителлството в София умело прикри истината та даже и теорийте в сякна които носят замислъл ,че се крие нещо клонят в други посоки. Достигна се до там даже Лордове да се съмняват ,че са лордове поради липсата на приходи и трудноста им в живота. Дами и господа и аз скоро няма да мога да си плащам сметките но несъм се отказал. Всички ток сме не за печалба,чест или слава , а за справедливост и свобода. Това е битка за бъдещето на човечеството такаче щом правите и се опитвате да правите нещо по въпроса вие сте лордове не се съмнявайте в това. Бих похвалил единствено групите за планетарна защите който неуморно работят за да работят за разкриване действията на Скарабей и в момента в който имат нещо сигурно то ще излезе на яве.
Анонимните и окупираи вие сте организаций като нас поне така ви възприемахме ,но какво става нямате никакви действия. Никакви нанесени сериозни пораженя ,на световното првителство. Нямате никакъв голям удар къде се изгубихте? Нима когато някои ваши членове взеха пари ,а някой и ги хванаха всичко приключи? За парите ли е било? Та ние ако имахме пари щяхме да сме направили вече... защото всеки наш член се опитва да оцелее и после да се бори. Ако можете помогнете ни и ние ще водим борбата или нанесете свойте удари по голями и от преди. Окупирай какво окупирахте всичко ли беше политика къде са ви протестите и борбата със световния геноцид безработицата? Ами останалите малките организаций които дори незнам имената ви,който сте статистика къде сте вие? Преди години ми казах ,че сам човек неможе да постигне нищо ,не е така ,действаите дейдтваите в крайни мерки и мащабно. Тоз който падне в бой за свобода той не умира. Каквото и да ви стрва направете максималното за справедливост за да може да се борим с геноцида над хората с програмата им за контрол и намаление на човечестото дори и малките неща за борба със системата малките публични действия имат голям ефект карат все повече хора да се замислят и така всеки път ставаме по-силни докато имаме силата да спрем плана им да намалчт населението на земята и да го подчинят под тотален контрол.
Дори в момента лордове по душа са бити и арестувани в Атина, Гърция където правителството им ги превръща в робии е прибегнало до мярката гражданска мобилизация за да ги принуди да прекратят законната си стачка. Дмек ако стачкуват ще ги вкарат в затвора ако не работят биват вкарани в затвора като роби!
Дори и да несте член на някоя организация борете се не бъдете роби! Борете се със законни незаконни методи и както се сетите борете се.
Почтен пецедател: граф на софия.

Иван П. Александров 25.01.2013год. 09:00 -13:00 часа.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bigscorpion
Категория: Други
Прочетен: 251176
Постинги: 261
Коментари: 109
Гласове: 162
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930